Main menu

Even voorstellen

Hesley van Oostrum

Profielfoto in praktijk bewerktVoordat ik, Hesley van Oostrum, begon met mijn eigen praktijk, was ik 10 jaar werkzaam als logopedist.
De eerste 5 jaar heb ik ervaring opgedaan in vier verschillende vrij gevestigde praktijken, waar ik zowel met kinderen als volwassenen werkte. Ook deed ik aan huis behandelingen en ging naar verpleeghuizen.
Tevens heb ik een aantal jaar gewerkt als logopedist in het regulier en speciaal onderwijs.

In 2012 ben ik gestart met Logopediepraktijk UITje in Maarssen. Met heel veel plezier heb ik daar de afgelopen 10 jaar gewerkt.

In 2021 ben ik met mijn gezin verhuisd naar Asperen. Daar ben ik gestart met een tweede praktijklocatie. Niet lang daarna volgde de beslissing om mijn praktijk in Maarssen te beƫindigen en inmiddels is de praktijk enkel nog gevestigd in Asperen. De locatie Maarssen is per oktober 2022 beƫindigd.

Ervaring in het behandelen van:

  • taalontwikkelingsstoornissen
  • spraakstoornissen
  • afwijkend mondgedrag
  • afwijkend slikgedrag
  • stemstoornissen
  • auditieve stoornissen

Naast logopedist, ben ik getrouwd en moeder van twee zoons en een dochtertje.

Logo-LogopedistKP logo - Logopediepraktijk UITje MaarssenLogopediepraktijk UITje is in Maarssen opgericht door Hesley P.M. van Oostrum-de Boon, bachelor in Health (bh.), logopedist. Kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Lid van een Kwaliteitskring. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 56226594.

WebDesign: Felixa "scoren met je website"