Main menu

Algemene voorwaarden

Betaling

Bij de meeste zorgverzekeraars kan er rechtstreeks gedeclareerd worden waardoor u de rekening niet zelf hoeft op te sturen en dus niet eerst de betaling hoeft voor te schieten.
Voor de zorgverzekeraars waar geen contract mee is gesloten, geldt dat u wel zelf de kosten bij uw verzekeringsmaatschappij declareert en zelf de kosten aan de logopediepraktijk betaalt.
Voor rekeningen geldt een betalingstermijn van 14 dagen.

Verhuizen of een andere verzekeringsmaatschappij

Indien u verhuist of overstapt naar een andere zorgverzekeraar, is het belangrijk dat u mij hiervan direct op de hoogte brengt tijdens de behandeling of via telefoon of mail.

Afmeldingen

Er wordt voor iedere cliƫnt behandeltijd gereserveerd. Gereserveerde tijd voor een behandeling die niet 24 uur van te voren is afgemeld, zal voor 75% bij u zelf in rekening worden gebracht. Deze rekening kunt u niet indienen bij uw zorgverzekeraar.
Om kosten te voorkomen is het dus belangrijk dat u op tijd en rechtstreeks bij mij (Hesley van Oostrum) afmeldt via het telefoonnummer 06 – 40 73 14 68 (indien nodig kunt u natuurlijk altijd de afmelding inspreken via voicemail) of via de mail info@lpuitje.nl

WebDesign: Felixa "scoren met je website"